Reikės (vienai lėkštei)
Trupučio aliejaus
Silkės filė (2-3 puselių)
Svogūno
Marinuotų burokėlių
Kelių šaukštų majonezo
3 kietai virtų kiaušinių
Smulkintų svogūnėlių laiškų
Supjaustyti silkę (aš naudoju silkės filė aliejuje, pvz. Viči) centimetro storio gabaliukais. Lėkštės dugną pašlakstyti alyvuogių aliejumi, sudėti silkės gabaliukus, beveik be tarpelių. Ant viršaus sudėti gana smulkiai supjaustytą svogūną. Ant viršaus- sluoksnį tarkuotų marinuotų burokėlių (irgi mamos- skaniausi :-) ). Užtepti majonezo- plonai, bet kad nesimatytų burokėlių. Sudėti smulkintus kiaušinius, lengvai įspausti. Pabarstyti smulkintais žalumynais- svogūnėlių laiškais, petražolėmis ar krapais. Nu taaaip skanu!....
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar