fredag 3 april 2015

Receptas, LCHF. Lašiša kreminiame sūrio padaže

Labai lengvai paruošiamas patiekalas, tinkantis ir pietums, ir vakarienei.

Lašiša kreminiame sūrio padaže




4 porcijos

4 gabaliukai lašišos filė
2 dl grietinėlės
100g Cantadou krienų skonio sūrio (Prancūziško tepamo sūrio Cantadou  Švedijoj yra pirkti kiekvienoj parduotuvėj ir įvairiausių skonių, nežinau, kaip Lietuvoj (nuotraukoj- keturių pipirų skonio).


Šitas sūris labai dažnai naudojamas lchf patiekaluose, bet jei tokio nėra, galima naudoti bet kokį tepamą sūrį. Pavyzdžiui, šiuo atveju galima natūralų sūrį Philadelphia (100g) sumaišyti su v. š. krienų.)
1 kiaušinio trynys
Dėžutė vyšninių pomidoriukų
Bet kokių salotų
Druskos, pipirų

Įjungti orkaitę 200 laipsnių
Įtiesti foliją į nedidelę formą
Sudėti lašišą, pabarstyti druska ir pipirais  (aš lengvai įtrinu kiekvieną gabaliuką)
Išplakti grietinėlę, sūrį ir trynį, tada užpilti ant žuvies
Supjaustyti pomidoriukus ir sudėti ant
Kepti 20 minučių.
Patiekti su mėgstamomis salotomis. Skanu su pakepintais šparagais. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar