4 porcijos
Maltiniams
400 g jautienos faršo
1 kiaušinis
1/4 dl grietinėlės
1 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. sojos, japoniškos (Švedijoj- tamarisoja)
Veršienos prieskonių
Druskos ir pipirų
Trupučio sviesto kepimui
Padažui
1 indelis anksčiau minėto Cantadou sūrio, bazilikų ir svogūnų laiškų skonio (jei nėra, sumaišyti Philadelphia sūrį su a.š. džiovintų bazilikų ir smulkintais svogūnėlių laiškais).
1 dl grietinėlės
1/2 dl vandens
1/2 v.š. japoniška sojos
Veršienos prieskonių
Garnyrui
Ketvirtis kopūsto galvos
6 saulėj džiovinti pomidorai
Keli šviežio baziliko lapeliai
Sauja alyvuogių
Įjungti orkaitę 200 laipsnių
Sudėti į indą maltiniams skirtus produktus ir gerai išmaišyti. Prieskonių pagal skonį. Suformuoti maltinius ir apkepti svieste.
Į kepimo formą įtiesti foliją, sudėti supjaustytą kopūstą. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Išdėlioti alyvuoges, džiovintus pomidorus ir bazilikų lapelius ant kopūsto. Po to sudėti maltinius.
Padažas. Sumaišyti grietinėlę, sūrį, vandenį ir užvirti, tada įmaišyti prieskonius pagal skonį, ir soją.
Užpilti padažą ant visų kitų ingredientų ir kepti orkaitėje 20-25 minutes, kol suminkštės kopūstas.
Mua!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar